Seitsemän vuotta rakentavasti.

 

Mikkelin Kivityö MKT Oy on urakoinut erikokoisia kohteita ympäri Suomea ja hiukan ulkomaillakin jo reilun seitsemän vuoden ajan. Asiakassuhteitamme kuvaa parhaiten se kun yhtiö perustettiin perjantaina 14. toukokuuta 2010, aloitettiin seuraavana maanantaina Rantasalmen päiväkodin kiviasennus urakka Tuomaan Rakennukselle, ja nyt reilu seitsemän vuotta myöhemmin toteutetaan Tuomaan Rakennukselle Leppävirralla Pappilan Puiston kiviasennus urakkaa.

Yhtiön toimiala on edelleen kivirakentaminen kaikessa kaikkeudessaan, sekä vanhojen rakennusten kunnostaminen osa- ja kokonaisurakointina. Asiakaslähtöisyys ja laatu edellä toimiminen on tuottanut tulosta, eikä takuu töitä ole tehty vielä tähän päivään mennessä juuri lainkaan, eikä yksikään urakka ole viivästynyt sopimuksen mukaisesta valmistumis päivästä, vaikka jo toteutettujen hankkeiden määrä nousee reilusti yli sataan toteutuneeseen urakkaan.

Työturvallisuuteen emme ole koskaan suhtautuneet itsetarkoituksena, vaan jokaiseen työvaiheeseen kuuluvana osana laadukasta työskentely ja työn toteutus tapaa. Tärkein osa työturvallisuuttamme on ollut yhdessä yhteistyökumppaniemme ja tilaajiemme kanssa laaditut aikatalut ja kokonaisuuden suunnittelu, sekä ennenkaikkea maalaisjärjen käyttö. Työtapaturmia hankkeissamme ei ole tapahtunut tähän päivään mennessä lainkaan, ja teemme kaikkemme jotta saavuttaisimme sen huomennakin.

Tällä hetkellä yhtiöllä on käynnissä kahdeksan urakkaa, joissa työskentelee yhteensä noin 15 henkilöä.

Mikkelin Kivityö MKT Oy
Perustettu Mikkelissä 14. toukokuuta 2010
Toimipisteet Mikkelissä ja Helsingissä
Toimitusjohtaja, Ville Laakkonen

Ajankohtaista

Mikkelin Kivityö Oy – Kaikki oikeudet pidätetään © 2016 / Design: HAAJA