OLEMME ERIKOISTUNEET
KIVIRAKENTAMISEEN JA
RAKENNUSURAKONTIIN

Mikkelin Kivityö MKT Oy on perustettu Mikkelissä 14. toukokuuta 2010. Olemme kivirakentamiseen, sekä rakennusalaan erikoistunut yhtiö. Tarjoamme palveluitamme yrityksille, kunnille ja yksityisille asiakkaillemme kaikenkokoisissa hankkeissa koko Suomen alueella, sekä Virossa ja Ruotsissa. Pääkonttorimme sijaitsee Etelä-Savossa Mikkelissä. Yhtiölle on rekistöröity aputoiminimet MKT Rakennus sekä MKT Kivityö.

Tomintamme perustana on henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme vahva ja jatkuvasti kehittyvä ammattitaito, sekä vastuullinen ja hyvän liiketavan mukainen toiminta. Voimakkaasti kasvava ja kehittyvä toimintamme nojautuu asiakkaidemme tyytyväisyyteen ja luottamukseen meitä kohtaan. Toimintamme kattaa kaikki rakentamiseen liittyvät kivituotteet ja asennuspalvelut. Lisäksi olemme erikoistuneet vanhojen ja historiallisesti merkittävien rakennusten kunnostamiseen ja ennallistamiseen.

Täyden palvelun rakennusalan yritys, jonka toiminta perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun ja täydellisen asiakastyytyväisyyden tavoitteluun. Kehitämme jatkuvasti palvelukokonaisuuttamme, tarjoten kokonaispalvelua kivirakentamisen, sekä vanhojen rakennusten ja rakennelmien korjaus ja ennallistamis hankkeissa.

Huolehdimme yhteiskunnallisten velvoitteiden suorittamisesta, niin itsemme kuin alihankkijoidemme ja yhteistyökumppaniemme osalta. Mikkelin Kivityö MKT Oy on ollut Suomen Tilaajavastuu Oy:n luotettava kumppani ohjelmassa joulukuusta 2011 alkaen.