OLEMME ERIKOISTUNEET
KIVIRAKENTAMISEEN JA
RAKENNUSURAKONTIIN

Mikkelin Kivityö MKT Oy on perustettu Mikkelissä 14. toukokuuta 2010. Yhtiölle on rekisteröity aputoiminimi MKT Rakennus, jota yritys käyttää toiminnassaan tänäpäivänä. Olemme kivirakentamiseen, sekä rakennusalaan erikoistunut yhtiö. Tarjoamme palveluitamme yrityksille, kunnille ja yksityisille asiakkaillemme kaikenkokoisissa hankkeissa koko Suomen alueella, sekä Virossa ja Ruotsissa.

Tomintamme perustana on henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme vahva ja jatkuvasti kehittyvä ammattitaito, sekä vastuullinen ja hyvän liiketavan mukainen toiminta. Toimintamme nojautuu pitkään kokemukseen kivirakentamisesta ja kattaa kaikki rakentamiseen liittyvät kivituotteet ja asennustyöt sekä restaurointityöt. Olemme erikoistuneet vanhojen ja historiallisesti merkittävien rakennusten restaurointiin.

Huolehdimme yhteiskunnallisten velvoitteiden suorittamisesta, niin itsemme kuin alihankkijoidemme ja yhteistyökumppaniemme osalta. Mikkelin Kivityö MKT Oy on ollut Suomen Tilaajavastuu Oy:n luotettava kumppani ohjelmassa joulukuusta 2011 alkaen.